دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر دفاع آمریکا: کمک‌های امنیتی در راه اسرائیل است

وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که واشنگتن به حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ذهن من پیش مردم اسرائیل و خانواده‌هایی است که عزیزان‌شان را به دلیل حملات حماس از دست داده‌اند. امروز در پاسخ به حملات حماس به اسرائیل و پیرو گفتگو‌های مفصل با رئیس‌جمهور بایدن، گام‌های مختلفی در راستای تقویت مواضع وزارت دفاع در منطقه برداشتم تا تلاش‌هایی در راستای بازداری منطقه‌ای انجام بگیرد.

وی ادامه داد: من گروه ضربت «یو اس‌اس جرالد آر. فورد» را به مدیترانه شرقی هدایت کردم. این گروه شامل ناو هواپیمابر یو اس‌اس جرالد آر. فورد، یو اس‌اس نورماندی، یو اس‌اس توماس هادنر، یو اس‌اس کارنی و یو اس‌اس روزولت می‌شود. من همچنین گام‌هایی در جهت تقویت گردان هوایی جنگنده‌های F-۳۵، F-۱۵، F-۱۶ و A-۱۰ در منطقه اتخاذ کردم.

آستین عنوان کرد: آمریکا در صورت لزوم برای تقویت بازدارندگی خود نیرو‌هایی را در سرتاسر جهان آماده دارد.

وزیر دفاع آمریکا گفت: ایالات متحده به‌طور سریع تجهیزات و منابعی از جمله مهمات برای نیرو‌های دفاعی اسرائیل ارسال می‌کند. اولین کمک‌های امنیتی امروز ارسال خواهند شد و طی روز‌های آتی به اسرائیل می‌رسند.
وی در انتها با تاکید مجدد بر حمایت از رژیم صهیونیستی، گفت: من به همراه تیم خود ارتباطات نزدیکی با همتایان اسرائیلی خواهیم داشت تا اطمینان حاصل کنیم که آن‌ها هرچه که می‌خواهند برای محافظت از مردم خود در قبال این حملات در اختیار داشته باشند.

صبح روز شنبه (۱۵ مهر)، حملات سنگین راکتی و موشکی مقاومت، شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه را هدف قرار دادند و «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، از آغاز عملیات «طوفان‌الاقصی» خبر داد.

عملیات طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که مسجدالاقصی طی روز‌های گذشته با یورش‌های گسترده‌ی شهرک‌نشینان تندروی صهیونیست مواجه شد.

در پی این حمله، تاکنون حدود ۶۰۰ صهیونیست کشته و بیش‌از ۲۰۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند. / ایسنا

ارسال نظر